Profesyonel Petek Bakımı

Zamanında yapılan her petek ve kombi bakımı, daha iyi ısınmanızı sağlar ve tesisatınızın ömrünü uzatır.

Kış aylarınının en soğuk zamanlarında radyatörlerde karşılaşılan en büyük problemler peteklerin belirli bir kısmının ısınıp diğer kısımların hissedilen sıcaklığa ulaşamasıdır.

Petekleriniz zaman içinde sürekli aynı sıvının içerisinde dönmesiyle birlikte korozyon’a maruz kalacaktır. Korozyon ısınmanızı engelleyeceği gibi hem kombinizin verimli çalışmasını engelleyecek, hem de ısı kaybına yol açacaktır.

Zamanında yapılan petek temizlikleriyle hem kombinizin hem de peteklerinizin ömrünü uzatın. Evleriniz daha verimli ısınırken korozyona bağlı olarak kombinizde çıkabilecek arızaların önüne geçin.

Paranız Cebinizde Kalsın

Kombinize ve peteklerinize zamanında bakım yaptırarak enerji ve para tasarrufu sağlarsınız. Temizliği profesyonel firmalar tarafından itinayla yapılmış olan kombi ve petek bakımları kullanıcılara enerji ve para tasarrufu sağlamaktadır. Kombilerinizin iç aksamı detaylı kontrol edilerek verimliliği arttırılacaktır.

Daha “iyi” Isının

Petek (Radyatör) temizliği sırasında teknisyenlerimiz peteklerinizin içindeki zaman içerisinde oluşan tüm korozyonları güçlü kimyasallarımız ile temizleyecektir. Tamamen saf su kalana kadar temizlenen peteklerinizin içerisine peteklerinizin yağlanmasını ve daha iyi ısınmasını sağlayan özel sıvılar eklenerek peteklerinizin daha iyi ve daha hızlı ısınması sağlanır.

gebze-petek-temizleme-nasıl-yapılır

Peteklerinizin Ömrünü Uzatın

Temizlik işlemi düzenli olarak yapılan petekler içerisinde paslı ve korozyon oluşmuş bir suyu döndürmek yerine tamamen temizlenmiş ve özel sıvılar eklenmiş bir sıvıyı döndürecektir. Bu işlem peteklerinizin ömrünü uzatacağı gibi aynı zamanda daha iyi ısınmanızı da sağlayacaktır.

Bizi Arayın Tel:  +90 312 476 9 033 – Mobil :  +90 541 476 9 033